Tom handlekurv
Her er du: Forsiden > Hjem/Fritid > Husholdning > TORK Tørkerull TORK Plus 2L M2 160m (6)

Vennligst vent...

Blekk og toner guide Memory guide

Abonnement

Meld deg på for å motta spesialtilbud og nyheter per epost

Husholdning

Du må logge inn for å handle/se priser.
TORK Tørkerull TORK Plus 2L M2 160m (6) (101250)
TORK Tørkerull TORK Plus 2L M2 160m (6) (101250)
TORK Tørkerull TORK Plus 2L M2 160m (6) (101250)

TORK Tørkerull TORK Plus 2L M2 160m (6) (101250)

SKU: 101250
  • Type Baderom
 EU ECOLABEL
På fjernlager 38
Ekspertomtaler: 8 omtaler
FIRMALEIE (ekskl. mva)
6-mnd 
26,-/mnd
12-mnd 
51,-/mnd
Ved FIRMALEIE gjelder: Etableringsgebyr 0,-, faktureringsgebyr 0,-/mnd, minimumsordre 0,-. Frakt og mva. kommer i tillegg. Forutsetter kredittgodkjenning. Firmaleie kan velges som en betalingsmåte når du går til kassen.
Beskrivelse

Tork M2 tørkeark av papir er allsidig, hygienisk og pålitelig og egnet til tørking av hender og søl. Utstyr arbeidsrommet med allsidige Tork M2 tørkeark av papir. Hver tørkerull har 2-lags ark, noe som gjør papiret absorberende og slitesterkt. Dette produktet egner seg for å tørke hender og søl, tørking av overflater og vasking. Det er laget for å fremme hygiene og perfekt egnet til både tørking og rengjøring. FSC®- og EU Ecolabel-sertifisering fremhever også sammensetningen: Papiret er laget med minst 50 % sertifiserte nye fibre. Opplev en mer effektiv måte å tørke på med Tork M2 tørkeark av papir, som er kompatible med M2 sentertrekksystemdispensere og ideelle for profesjonell bruk. - Allsidig og hygienisk - Tykke og absorberende tørkeark - 2-lags - Antall ark: 457 - Kompatibelt med Tork M2 sentertrekksystemdispensere - Enkelt å bruke og kan betjenes med én hånd - Miljøsertifisering: EU Ecolabel og FSC® - Høyde: 350 mm - Bredde: 245 mm - Farge: Hvit

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
IBMLEXMARKNOKIASAMSUNGUMATESVIEWSONIC