Tom handlekurv
Her er du: Forsiden > Komponenter > Kontorutstyr > TORK Toalettpapir TORK Premi ark 2L T3 (7560)

Vennligst vent...

Blekk og toner guide Memory guide

Abonnement

Meld deg på for å motta spesialtilbud og nyheter per epost

Kontorutstyr

Du må logge inn for å handle/se priser.
TORK Toalettpapir TORK Premi ark 2L T3 (7560) (114276)

TORK Toalettpapir TORK Premi ark 2L T3 (7560) (114276)

SKU: 114276
  • Type Rengjøring
 EU ECOLABEL
På fjernlager 132
FIRMALEIE (ekskl. mva)
6-mnd 
21,-/mnd
12-mnd 
42,-/mnd
Ved FIRMALEIE gjelder: Etableringsgebyr 0,-, faktureringsgebyr 0,-/mnd, minimumsordre 0,-. Frakt og mva. kommer i tillegg. Forutsetter kredittgodkjenning. Firmaleie kan velges som en betalingsmåte når du går til kassen.
Beskrivelse

Tork Premium Extra Soft T3 brettet toalettpapir har en myk tekstur som gir skånsom pleie og enestående komfort. Tork Premium Extra Soft T3 brettet toalettpapir har 1/4-brett og føles mykt, slik at det gir huden din skånsom pleie. Med 2-lags ark er det tykt og slitesterkt. Det er laget for kommersiell bruk og passer utmerket for kjøpesentre, sportsarenaer og treningsstudioer. - Brettet toalettpapir som er ideelt for kommersiell bruk - Føles mykt for maksimal komfort - Tykt og absorberende for å holde på fuktighet - 2-lags - Antall ark: 252 - Antall i pakken: pakke med 1 - Farge: Hvit

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
IBMLEXMARKNOKIASAMSUNGUMATESVIEWSONIC