Tom handlekurv
Her er du: Forsiden > Hjem/Fritid > Husholdning > TORK Toalettpapir TORK Advance 1L T1 500m (6)

Vennligst vent...

Blekk og toner guide Memory guide

Abonnement

Meld deg på for å motta spesialtilbud og nyheter per epost

Husholdning

Du må logge inn for å handle/se priser.
TORK Toalettpapir TORK Advance 1L T1 500m (6) (110160)

TORK Toalettpapir TORK Advance 1L T1 500m (6) (110160)

SKU: 110160
  • Type Baderom
 EU ECOLABEL
På fjernlager 61
FIRMALEIE (ekskl. mva)
6-mnd 
22,-/mnd
12-mnd 
44,-/mnd
Ved FIRMALEIE gjelder: Etableringsgebyr 0,-, faktureringsgebyr 0,-/mnd, minimumsordre 0,-. Frakt og mva. kommer i tillegg. Forutsetter kredittgodkjenning. Firmaleie kan velges som en betalingsmåte når du går til kassen.
Beskrivelse

Tork Advanced T1 Jumbo toalettpapirrull er svanemerket og dermed et utmerket valg for miljøet. Fyll opp lageret på toalettet med Tork Advanced T1 Jumbo toalettpapirruller. Dette toalettpapiret er svanemerket, dvs. at produksjonen og bruken har minimal miljøpåvirkning. Det har 1-lags ark og løser seg raskt opp, noe som gjør det ideelt for septiksystemer. - Toalettpapir av god kvalitet - Et ypperlig valg for bedre personlig hygiene - 1-lags - Antall ark: 2500 - Miljøsertifisering: Svanemerket - Antall i pakken: pakke med 1 - Diameter: 260 mm - Farge: Hvit

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
IBMLEXMARKNOKIASAMSUNGUMATESVIEWSONIC