Tom handlekurv
Her er du: Forsiden > Hjem/Fritid > Diverse > PIERRE Pilotkoffert PIERRE skinn sort

Vennligst vent...

Blekk og toner guide Memory guide

Abonnement

Meld deg på for å motta spesialtilbud og nyheter per epost

Diverse

Du må logge inn for å handle/se priser.
PIERRE Pilotkoffert PIERRE skinn sort (632810)

PIERRE Pilotkoffert PIERRE skinn sort (632810)

SKU: 632810
  • Type Klær / Tilbehør
På fjernlager 1
FIRMALEIE (ekskl. mva)
6-mnd 
81,-/mnd
12-mnd 
162,-/mnd
Ved FIRMALEIE gjelder: Etableringsgebyr 0,-, faktureringsgebyr 0,-/mnd, minimumsordre 0,-. Frakt og mva. kommer i tillegg. Forutsetter kredittgodkjenning. Firmaleie kan velges som en betalingsmåte når du går til kassen.
Beskrivelse

Ta jobben med deg på reisen med Pierre Pilotkofferten. Den har plass til opptil fire A4-mapper. Plasser mappene og kontorartiklene du trenger i denne Pierre Pilotkofferten som er praktisk å ha med på forretningsreiser. Det er god plass til fire A4-mapper i kofferten, og det nedfellbare frontpartiet har plass til penner, blyanter og andre kontorartikler. Pierre Pilotkofferten i skinn har en kombinasjonslås som bidrar til å beskytte mappene og de personlige eiendelene dine. Det gjør den godt egnet til forretningsreiser eller til å gi ekstra sikkerhet på kontoret. - Ta med deg mapper og kontorartikler - Plass til opptil fire A4-mapper - Kombinasjonslås for ekstra sikkerhet - Farge: Svart - Kofferten måler 460 x 220 mm

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
IBMLEXMARKNOKIASAMSUNGUMATESVIEWSONIC