Tom handlekurv
Her er du: Forsiden > Datamaskiner > Bærevesker > PIERRE PC veske PIERRE Original 16'' sort

Vennligst vent...

Blekk og toner guide Memory guide

Abonnement

Meld deg på for å motta spesialtilbud og nyheter per epost

Bærevesker

Du må logge inn for å handle/se priser.
PIERRE PC veske PIERRE Original 16'' sort (100402222)

PIERRE PC veske PIERRE Original 16'' sort (100402222)

SKU: 100402222
  • Størrelse 16"
  • Type Stresskoffert
  • Farge Svart
FIRMALEIE (ekskl. mva)
6-mnd 
50,-/mnd
12-mnd 
99,-/mnd
Ved FIRMALEIE gjelder: Etableringsgebyr 0,-, faktureringsgebyr 0,-/mnd, minimumsordre 0,-. Frakt og mva. kommer i tillegg. Forutsetter kredittgodkjenning. Firmaleie kan velges som en betalingsmåte når du går til kassen.
Beskrivelse

Denne praktiske datavesken gjør det mulig for deg å arbeide på datamaskinen uten å fjerne den fra vesken mens du er på farten. Et godt polstret håndtak gjør vesken mer behagelig å bære, også når den er fylt med dokumenter og en datamaskin. Den er laget av slitesterk, vannavvisende polyester som beskytter vesken og eiendelene dine mot smuss og fukt. Den inneholder dessuten dokumentrom og en lomme foran med kontoravdeling med plass til kulepenner, mobiltelefon, med mer. Den har polstret skulderrem, navneskilt og plastføtter på bunnen som beskytter mot smuss og slitasje.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
IBMLEXMARKNOKIASAMSUNGUMATESVIEWSONIC