Tom handlekurv
Her er du: Forsiden > Komponenter > Kontorutstyr > NILFISK Vindusnal NORDEX 35cm

Vennligst vent...

Blekk og toner guide Memory guide

Abonnement

Meld deg på for å motta spesialtilbud og nyheter per epost

Kontorutstyr

Du må logge inn for å handle/se priser.
NILFISK Vindusnal NORDEX  35cm (62531864)

NILFISK Vindusnal NORDEX 35cm (62531864)

SKU: 62531864
  • Type Rengjøring
På fjernlager 95
FIRMALEIE (ekskl. mva)
6-mnd 
2,-/mnd
12-mnd 
3,-/mnd
Ved FIRMALEIE gjelder: Etableringsgebyr 0,-, faktureringsgebyr 0,-/mnd, minimumsordre 0,-. Frakt og mva. kommer i tillegg. Forutsetter kredittgodkjenning. Firmaleie kan velges som en betalingsmåte når du går til kassen.
Beskrivelse

Nordex® Vindusnal egner seg for rengjøring hjemme og på arbeidsplassen. Man ser resultatet best på glass og andre glatte flater, for eksempel speil og marmor. Produktet er laget av naturlig kvalitetsgummi for å gi effektiv rengjøring uten å lage riper. - Utmerket resultat på glatte flater - Gjør rent uten å lage riper - Kan sette på teleskopskaft (følger ikke med) - Materiale: Gummi og aluminium - Bredde: 350 mm

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
IBMLEXMARKNOKIASAMSUNGUMATESVIEWSONIC