Tom handlekurv
Her er du: Forsiden > Hjem/Fritid > Hobby & Fritid > NILFISK Støv-/våtsuger NILFISK Attix 751-61

Vennligst vent...

Blekk og toner guide Memory guide

Abonnement

Meld deg på for å motta spesialtilbud og nyheter per epost

Hobby & Fritid

Du må logge inn for å handle/se priser.
No image

NILFISK Støv-/ våtsuger NILFISK Attix 751-61 (302001529)

SKU: 302001529
  • Type Verktøy
FIRMALEIE (ekskl. mva)
6-mnd 
1 511,-/mnd
12-mnd 
2 266,-/mnd
Ved FIRMALEIE gjelder: Etableringsgebyr 0,-, faktureringsgebyr 0,-/mnd, minimumsordre 0,-. Frakt og mva. kommer i tillegg. Forutsetter kredittgodkjenning. Firmaleie kan velges som en betalingsmåte når du går til kassen.
Beskrivelse

- Attix 751-61 Liquid VAC har stor kapasitet og automatisk tømmepumpe - Velegnet til krevende våtsugigsoppgaver - Opp til 200 liter i minuttet - Pumper 9m opp eller 50m bort - Vekt 33 kg. - Leveres med sugeslange, rørbøy og forlengerrrør i rustfritt stål. Gulvmunnstykke til våtsuging + 3 ytterligere munnstykker - Metallfilter i rustfritt stål

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
IBMLEXMARKNOKIASAMSUNGUMATESVIEWSONIC