Tom handlekurv
Her er du: Forsiden > Komponenter > Kontorutstyr > NILFISK Feiebrett NORDEX metall langskaftet

Vennligst vent...

Blekk og toner guide Memory guide

Abonnement

Meld deg på for å motta spesialtilbud og nyheter per epost

Kontorutstyr

Du må logge inn for å handle/se priser.
NILFISK Feiebrett NORDEX metall langskaftet (358550)

NILFISK Feiebrett NORDEX metall langskaftet (358550)

SKU: 358550
  • Type Rengjøring
På fjernlager 27
FIRMALEIE (ekskl. mva)
6-mnd 
4,-/mnd
12-mnd 
8,-/mnd
Ved FIRMALEIE gjelder: Etableringsgebyr 0,-, faktureringsgebyr 0,-/mnd, minimumsordre 0,-. Frakt og mva. kommer i tillegg. Forutsetter kredittgodkjenning. Firmaleie kan velges som en betalingsmåte når du går til kassen.
Beskrivelse

Dette feiebrettet har et langt skaft, noe som gjør støvtørking og feiing enkelt, slik at du kan feie uten å bøye deg eller sette deg på huk. Aluminiumsskaftet er sterkt og holdbart, mens gummihåndtaket er svært behagelig å gripe tak i. Feiebrettet leveres med en hengekrok, slik at det kan oppbevares enkelt og ryddig. - Feiebrett med langt håndtak - Langt håndtak for stående feiing - Slitesterkt aluminiumsskaft - Komfortabelt gummihåndtak - Hengekrok for oppbevaring - Farge: Assortert - Lengde: 65 cm

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
IBMLEXMARKNOKIASAMSUNGUMATESVIEWSONIC