Tom handlekurv
Her er du: Forsiden > Komponenter > Kontorutstyr > LEBA Notelocker 4 Modul Pack Padlock

Vennligst vent...

Blekk og toner guide Memory guide

Abonnement

Meld deg på for å motta spesialtilbud og nyheter per epost

Kontorutstyr

Du må logge inn for å handle/se priser.
LEBA Notelocker 4 Modul Pack Padlock (KE2-NL-4MODUL)

LEBA Notelocker 4 Modul Pack Padlock (KE2-NL-4MODUL)

SKU: KE2-NL-4MODUL
  • Type Monteringssystem
På fjernlager 6
Beskrivelse

NoteLocker er et modulært og fleksibelt lade- og oppbevaringsskap. I hvert rom kan den bærbare PC-en, mobiltelefonen, iPod-en og annet utstyr oppbevares sikkert, samtidig som det lades opp.
Du kan selv velge hvor mange rom NoteLocker skal ha, og om skapet skal stå på gulvet eller henge på veggen. Det finnes fire forskjellige moduler – med 1, 2,3 og 4 rom. Du kan sette sammen akkurat den løsningen som du ønsker, og som best matcher rommets øvrige innredning.
NoteLocker leveres som standard med dreiehåndtak til hengelås. Der er også mulighet for nøkkel- eller kodelås. Alle låstyper kan leveres etter avtale.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
LEXMARKNOKIAUMATESVIEWSONIC