Tom handlekurv
Her er du: Forsiden > Minne > Flashminne > INTEGRAL Minne INTEGRAL Cryp DualFIPS USB3.0 32GB

Vennligst vent...

Blekk og toner guide Memory guide

Abonnement

Meld deg på for å motta spesialtilbud og nyheter per epost

Flashminne

Du må logge inn for å handle/se priser.
INTEGRAL Minne INTEGRAL Cryp DualFIPS USB3.0 32GB (INFD32GCRYDL3.0197)
INTEGRAL Minne INTEGRAL Cryp DualFIPS USB3.0 32GB (INFD32GCRYDL3.0197)
INTEGRAL Minne INTEGRAL Cryp DualFIPS USB3.0 32GB (INFD32GCRYDL3.0197)

INTEGRAL Minne INTEGRAL Cryp DualFIPS USB3.0 32GB (INFD32GCRYDL3.0197)

SKU: INFD32GCRYDL3.0197
  • Minnestørrelse 32GB
  • Type USB 3.0
På fjernlager 22
Ekspertomtaler: 10 omtaler
FIRMALEIE (ekskl. mva)
6-mnd 
33,-/mnd
12-mnd 
66,-/mnd
Ved FIRMALEIE gjelder: Etableringsgebyr 0,-, faktureringsgebyr 0,-/mnd, minimumsordre 0,-. Frakt og mva. kommer i tillegg. Forutsetter kredittgodkjenning. Firmaleie kan velges som en betalingsmåte når du går til kassen.
Beskrivelse

Med plug-and-play-funksjonalitet og 256-biters maskinvarekryptering sørger USB-minnepinnen for rask og sikker dataoverføring mellom enheter. Minnepinnen sørger for et militært sikkerhetsnivå når du overfører data fra din PC eller Mac og har en rekke funksjoner som gjør at den blir anbefalt til institusjoner som politi, styresmakter og internasjonale selskaper. Minnepinnen har et flerspråklig grensesnitt, automatisk låsefunksjon, personlig ID-funksjon, beskyttelse mot bruteforce-passordangrep, 100 % privat flytting av filer, et robust trelags vanntett design, og er en solid, allsidig og trygg minnepinne. Den integrerte minnepinnen er utstyrt med USB 3.0-kontakt, bakoverkompatibel med USB 2.0, har 256-biters maskinvarekryptering, er støtsikker og leveres med 2 års garanti. - Kontakt: USB 3.0, bakoverkompatibel med USB 2.0 - Kompatibel med PC og Mac - Støttede operativsystemer: Mac OSX Windows XP, Vista, 7 og 8 - Plug-and-play-funksjonalitet - Militært sikkerhetsnivå med AES 256-biter krypteringsmaskinvare - Flerspråklig grensesnitt - Sikker oppføring, sterk passordbeskyttelse - Beskyttelse mot Bruteforce-passordangrep - Automatisk lås, personlige ID-funksjoner - Dobbelt passord - Null utslipp, er ikke nødvendig å installere - Robust, trelags vanntett design - Størrelse (H x B x D): 58,3 x 21,2 x 14,2 mm - Vekt: 15,8 g - Garanti: 2 år - Farge: Blå

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
IBMLEXMARKNOKIASAMSUNGUMATESVIEWSONIC