Tom handlekurv
Her er du: Forsiden > Komponenter > Kontorutstyr > DURABLE Ramme DURAFRAME A3 magnet selvk sort (2

Vennligst vent...

Blekk og toner guide Memory guide

Abonnement

Meld deg på for å motta spesialtilbud og nyheter per epost

Kontorutstyr

Du må logge inn for å handle/se priser.
DURABLE Ramme DURAFRAME A3 magnet selvk sort (2 (4873-01)
DURABLE Ramme DURAFRAME A3 magnet selvk sort (2 (4873-01)
DURABLE Ramme DURAFRAME A3 magnet selvk sort (2 (4873-01)

DURABLE Ramme DURAFRAME A3 magnet selvk sort (2 (4873-01)

SKU: 4873-01
  • Type Presentasjon og Konferanse
På fjernlager 12
FIRMALEIE (ekskl. mva)
6-mnd 
17,-/mnd
12-mnd 
33,-/mnd
Ved FIRMALEIE gjelder: Etableringsgebyr 0,-, faktureringsgebyr 0,-/mnd, minimumsordre 0,-. Frakt og mva. kommer i tillegg. Forutsetter kredittgodkjenning. Firmaleie kan velges som en betalingsmåte når du går til kassen.
Beskrivelse

A3 DURAFRAME® selvklebende magnetisk ramme er ideell å bruke for å vise frem beskjeder, skilt, meldinger og plakater. Det er bare å trekke av beskyttelsespapiret og feste den klebrige baksiden til en glatt og fast overflate, for eksempel arkivskap, vinduer, dører eller vegger. Den magnetiske lukkeren sikrer at innleggene holdes på plass i tillegg gjør det nedbrettbare magnetiske frontpanelet det lett å fjerne og skifte ut innlegg. - Disse plakatene kan flyttes etter at de er festet på glassflater og vinduer, uten at noe av plakaten rives av og blir sittende igjen på overflaten - Det er bare å trekke av beskyttelsespapiret og feste den klebrige baksiden til en glatt og fast overflate, for eksempel dører, vinduer, arkivskap m.m. - Kan lett flyttes uten at noe rives av og blir sittende igjen på overflaten - Informasjonen kan leses fra begge sider når den henges opp på en glassflate

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
IBMLEXMARKNOKIASAMSUNGUMATESVIEWSONIC