Tom handlekurv
Her er du: Forsiden > Programvare > Annen Programvare > BULLGUARD Premium Protection SPECIAL OR

Vennligst vent...

Blekk og toner guide Memory guide

Abonnement

Meld deg på for å motta spesialtilbud og nyheter per epost

Annen Programvare

Du må logge inn for å handle/se priser.
BULLGUARD Premium Protection SPECIAL OR (ESDBGBPPM210WW)
BULLGUARD Premium Protection SPECIAL OR (ESDBGBPPM210WW)
BULLGUARD Premium Protection SPECIAL OR (ESDBGBPPM210WW)
BULLGUARD Premium Protection SPECIAL OR (ESDBGBPPM210WW)

BULLGUARD Premium Protection SPECIAL OR (ESDBGBPPM210WW)

SKU: ESDBGBPPM210WW
På fjernlager 1000
Beskrivelse

Fullastet beskyttelse for dagens sammenkoblede verden

Den beste sikkerhet
En av de beste beskyttelsene for identifisering som er styrket med fler-prisvinnende beskyttelse mot skadelig programvare, avansert maskinopplæring, hjemmenettverk-skanning og sikker nett-surfing gir omfattende og supersterk beskyttelse som overgår til og med de mest dedikerte nett-pirater. Det er det desidert beste innen nettbeskyttelse for alle.

Helt avrundet identifikasjons-beskyttelse

Det holder alle dine viktige personlige informasjon sikker fra data-tyver og nettkriminalitet. Beskytter informasjon som e-postadresse, telefonnummer, bank kort og kredittkort, førerkort, pass, medlemskort, ID-kort, internasjonale bankkontoer og mye mer. Om beskyttelsessystemet for identifikasjon oppdager dataen din, vil du få en e-post som gjør det mulig å foreta de nødvendige handlingene for å beskytte deg. Det slår tilbake identitets-tyvene.

Avansert maskin-opplæring

Sofistikerte matematiske algoritmer og dype opplæringsmetoder gir lynrask trusseloppdagelse mot nye, voksende og avanserte trusler. Flere opplæringslag analyserer skadelig programvare-egenskaper for å identifisere skadelig kode og legge til andre koder, uten å kreve virusoppdatering. Dette sikrer at null-dags trusler er gjenkjent og opphevet så snart de vokser frem, for å holde deg sikker fra avanserte varianter av skadelig programvare.

Sikker nettleser

En spesialtilpasset nettleser som aktiverer en sikrere måte å søke på nettet og en mye sikrere plattform å gjøre betalinger på. Den lagvise beskyttelsen holder deg trygg fra et bredt utvalg av kjente og ødeleggende nettleser-baserte angrep. Den laster ikke inn informasjonskapsler, plug-ins eller utvidelser uten din godkjennelse, men gir likevel funksjonaliteten av en nettleser som du forventer, som tips i adressefeltet, forslag, snarveier og mye mer. Det er slik en nettleser skal være.

Neste generasjon beskyttelse mot skadelig programvare

Vår neste generasjon beskyttelse mot skadelig programvare gir deg en intelligent trelags beskyttelse. Den gjenkjenner sider og applikasjoner som er sikre, den skanner kontinuerlig etter koder assosiert med skadelig programvare og det den finner av skadelig programvare blir låst inn, satt i karantene og nøytralisert. Dessuten mottar sofistikert atferdsgjenkjenning kontinuerlig daglige oppdateringer om siste skadelige programvarer som kan søkes etter og blokkere trusler.

Game Booster

BullGuards premierte Game Booster gjør det mulig for deg å spille i fullstendig trygghet slik at du ikke må ofre sikkerhet for opptreden. Det er faktisk bevist at spillhastigheten blir bedre. Det sperrer for sprettoppvinduer og andre irriterende forstyrrelser som sikrer at du alltid har lynraskt, uforstyrret spilling.

Brannmur

Det gir tung lagvis sikkerhet som gir deg god beskyttelse mot skadelig programvare og inntrengere. Den blokkerer uautoriserte forsøk på å koble en enhet til internett og gir ende-til-ende-beskyttelse før, under og etter nedlasting av applikasjoner. Fullstendig optimalisert for Windows 10, sporer sikkerhetsoppdateringer som sikrer at du alltid har siste oppdatering. Det er også designet for å bruke mindre prosessorkraft, slik at dine andre applikasjoner alltid kjører jevnt. Det er som en virtuell vollgrav som beskytter enhetene dine og holder inntrengere utenfor.

Sårbarhetsskanner

Forhindrer applikasjoner som kan inneholde skadelig programvare fra automatisk nedlasting og undersøker ektheten av applikasjonene og driverne ved å verifisere deres digitale signatur. Den minner deg på manglende sikkerhetsoppdateringer og advarer deg om du er koblet til et usikkert nettverk. Et elegant, enkelt grensesnitt gjør det mulig for deg å se sikkerhetsproblemer ved første øyekast som kan tas hånd om fra grensesnittet, som bruk av Windows-oppdateringer.

Hjemmenettverkskanner

Alle enhetene på nettverket ditt er potensielle bakdører for hackere slik at de får tilgang til den enheten og alle andre enheter koblet til nettverket. Hjemmenettverkskanner overvåker nettverket ditt og alle enheter koblet til det, hele døgnet. Dette inkluderer smart-høyttalere, termostater, baby-monitorer og alle andre tilkoblede enheter. Når en ny enhet kobles til utføres en kraftig sikkerhetsskanning for å holde nettverket trygt. En varsel-funksjon gir deg beskjed når du kobler deg til et usikkert nettverk.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
IBMLEXMARKNOKIASAMSUNGUMATESVIEWSONIC