Tom handlekurv
Her er du: Forsiden > Hjem/Fritid > Diverse > ABENA Hanske ABENA latex pudderfri S (100)

Vennligst vent...

Blekk og toner guide Memory guide

Abonnement

Meld deg på for å motta spesialtilbud og nyheter per epost

Diverse

Du må logge inn for å handle/se priser.
ABENA Hanske ABENA latex pudderfri S (100) (4387)

ABENA Hanske ABENA latex pudderfri S (100) (4387)

SKU: 4387
  • Type Medisinsk Utstyr
På fjernlager 94
FIRMALEIE (ekskl. mva)
6-mnd 
3,-/mnd
12-mnd 
6,-/mnd
Ved FIRMALEIE gjelder: Etableringsgebyr 0,-, faktureringsgebyr 0,-/mnd, minimumsordre 0,-. Frakt og mva. kommer i tillegg. Forutsetter kredittgodkjenning. Firmaleie kan velges som en betalingsmåte når du går til kassen.
Beskrivelse

Pudderfri engangshansker i latex. Til korte rengjøringsoppgaver som ikke involverer kontakt med sterke kjemikalier. Oppfyller kravene til medisinsk standard: EN 455 - Til oppgaver som involverer blod og andre kroppsvæsker - Til matvarehåndtering - Størrelse: S - Farge: hvit - Pakke med 100 stk / 50 par

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
IBMLEXMARKNOKIASAMSUNGUMATESVIEWSONIC